Z vse, ki  si želijo obstoječi dom spremeniti v pametni dom in s tem povečati varnost in udobje, imamo pravo rešitev. Loxone Air brezžična tehnologija je namenjena za vse, ki renovirajo ali preprosto želijo nadgradit obsteječo elektro inštalacijo v pametno inštlacijo in s tem svoj dom v inteligenten dom. V večini primerov je možno nadgradnjo izvest brez gradbenih posegov.


Varna komunikacija

Komunikacija je zakodirana s pomočjo najnovejšega kodirnega standarda IPSec. Vsak sistem uporablja lastno kodirno kodo, kar zagotavlja delovanje brez motej med različnimi sistemi in visok nivo varnosti.


Nizka poraba

Vsa oprema je enrgijsko optimirana. Posebaj razvita elektronika v opremi skrbi za nizko porabo opreme in s tem za dolgo življensko dobo baterij in nizko porabo elektrike.


Doseže vsak kot

Zaradi Mesh tehnologije vsa fiksno na električno omrežje priklopljena oprema deluje kot ojačevalec signala, s tem dosežemo vsak kot v objektu in zagotovimo stabilnost sistema.Razširitev

Neglede kakšne so vaše potrebe in kako se spreminjajo, Air sistem lahko kadarkoli spremenite, dodate ali odvzamete opremo, spremenite namembnost ali lokacijo in vse to brez posegov v objekt.


Prilagodite vaš dom po vaših željah, ne prilagajajte vaše želje glede na dom.