Domov     Inteligentne inštalacije     Financiranje     Partnerji     O podjetju

 
 

...ali ko hiša misli namesto vas!


Sistem pametnih / inteligentnih inštalacij Lam - E Vam omogoča prav to!


Zraven modernega stila gradnje, kvalitetnih materialov so tudi inteligentne inštalacije nepogrešljiv del sodobnega doma.


Spremenite vašo hišo v Pametno hišo z inteligentnimi sistemi Lam-E


Lam-E vam pomaga izbrati in izvesti primerno rešitev, ki bo ustrezala vašim željam in vašemu življenskemu slogu.

Nadzor razsvetljave vam bo pomagal, da pri vas doma luči ne bodo svetile po nepotrebnem. Z izbiro scen in barvno LED razsvetljavo pa si lahko svetlobo prilagodite vzdušju primerno. Sistem senčenja bo poskrbel pred nezaželjenimi pogledi v vaš dom in bo ob vaši odstonosti v kombinaciji z inteligentno regulacijo temperature poskrbel, da bo v prostoru vedno primerna temperatura z minimalno porabo energije.

V kombinaciji z vremensko centralo pa lahko vaš dom spremenimo v energetsko učinkovit dom, ki bo namesto vas skrbel za nizke stroške energije.


Avtomatizacija doma vključuje tudi varnost vaše družine, zato vam Lam-E nudi tudi široko paleto varnostnih sistemov, kot so biometrične ključavnice (na prstni odtis), senzorji dima, senzorji gibanj, detektorje ogljikovega monoksida, senzorje razlitja vode, vratni in okenski senzorji, s tem bo vaš dom v celoti zaščiten pred notranjimi in zunanjimi nevarnostmi.

Z video domofonom in video nadzorom pa boste vedno vedeli kdo je pred vašimi vrati in kaj se dogaja okoli hiše.


Da bo regulacija takšne hiše enostavna poskrbimo s pregledno in za uporabnika enostavno vizualizacijo, ki je prilagojena tako za dostop preko računalnika, kot za dostop preko mobilne naprave, tako boste lahko do vaše hiše dostopali od koder koli in kadar koli.


Od ideje do realizacije


Nudimo vam celovito rešitev od  svetovanja, projektiranja, nabave opreme do programiranja, servisa in vzdrževanja. Sistem je modularen in zato enostavno nadgradljiv. Sistem je mogoče spreminjati in nadgrajevati v skladu z vašimi trenutnimi potrebami in željami.

Sistem je primeren za stanovanja, stanovanjske hiše, poslovne stavbe, hotele in industrijske objekte. Vgradimo ga lahko v novogradnje kakor tudi v obstoječe objekte (adaptacija) s pomočjo brežične ali “Powernet” tehnologije.

V naših sistemih uporabljamo samo opremo priznanih svetovnih proizvajalcev.

 

Katalogi:

Brošure:https://www.youtube.com/watch?v=NpO5ws1qDEM&feature=youtu.be